Att ha god hälsa är ingen rak linje

Att vägen till god hälsa, eller att bevara den hälsa man har, inte är en rak linje har jag verkligen fått erfara den senaste veckan. Jag var SÅ sugen på att komma igång med träningen ordentligt efter sommarens uppehåll från dojon och gymmet. Men efter första träningspasset lyckades jag dra på mig något virus på stämbanden och det var bye-bye till karate i 1 vecka.
Igår var jag åter där och hoppades på ett lätt pass. Det var ett ganska lätt pass men ändå börjad jag hosta efter 1 timmas träning. Sista halvtimman fick jag ta det extra lugnt och sitta ned lite för att inte hosta sönder halsen. Jag var rädd att viruset skulle bryta ut igen men det känns bra i halsen nu dagen efter. På torsdag kör vi igen. Vägen må vara krokig men hälsan skall behållas – och kanske t.o.m förbättras.

/ Samuel Varg

Om Samuel Varg

Magisk utbildning och underhållning i ett välklätt paket.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *