En NY Star Wars-trilogi annonserad

Rian Johson, regissören, bakom den uppkommande Star Wars-filmen Episode 8 ”The Last Jedi”, har gett Disney och Lucasfilm en riktig guldklimp till film. The Last Jedi verkar ha blivit extremt bra och att Kathleen Kennedy, den nya presidenten av Star Wars, har gett Rian en helt ny trilogi att skriva och regissera. Det riktigt spännande är att det inte verkar vara en ny fortsättning efter den nuvarande trilogin 7, 8 och 9. Det är alltså inte 10, 11 och 12. Detta är något helt nytt.

Rian Johnson får 3 nya Star Wars-filmer att både skriva och regissera.

Ryktena säger att det kommer vara en trilogi av filmer om The Old Republic – en tidsera som nämnts i filmerna men som aldrig utforskats annat än i dataspel och böcker.
Jag själv gnuggar jämfota över denna nyhet! Inte bara kommer vi få ytterligare tre Star Wars-filmer (och det lär inte stanna där) efter episode 9 och de två fristående filmerna (Han Solo-filmen och den ännu ej officiellt bekräftade Ben Kenobi-filmen). Det, mer eller mindre, bekräftar att episode 8 kommer bli mer än bra. Att få en helt ny serie av filmer som kan utforska nya eror och delar av Star Wars är oerhört spännande!
Men exakt vilken ny trilogi samt när och i Star Wars sagan den kommer att utspela sig. Allt vi kan säga är att det kommer vara för länge sedan i en galax långt bort …

/ Samuel Varg

Om Samuel Varg

Magisk utbildning och underhållning i ett välklätt paket.
Det här inlägget postades i Film- och bokarkivet. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *