Folk kommer ihåg Magic Edutaining

samuelvarglogoEn pastor, som tidigare tagit in mig som underhållare och föreläsare, mailade mig en bild från Gefle Dagblad. Jens Garnfeldt, pastorn jag var med och avslöjade för något år sedan, drar fortfarande fulla hus på vissa platser men det gläder mig att texten nämner att många av åhörarna inte bestämt sig om honom. Det märks att inte ens ”de redan frälsta” köper allt med hull och hår. Även skribenten kommer ihåg min medverkan (även om hon inte kommer ihåg mitt namn) och jag står omnämnd som illusionist. Felaktig titel och utan namn. Men det gör inget. För mitt syfte har nått fram – att med magi undervisa och förklara hur saker går till. I det här fallet förklarade jag hur den påstådda helbrägdagöraren Jens kan, till synes, förlänga ben som han säger är lite korta.
Verkligen roligt att folk kommer ihåg detta – ett helt år efter det visats på tv.

samuelvargjensgarnfeldt

/ Samuel Varg

Om Samuel Varg

Magisk utbildning och underhållning i ett välklätt paket.
Det här inlägget postades i Magi. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Folk kommer ihåg Magic Edutaining

  1. Pingback: Om mirakler och healing | Samuel Varg's samlade anteckningar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *