Gradering på karaten

karatepngSå var årets sista träning avklarad. Det var ett ganska hårt pass och inte alls så mycket ”lek” som jag tänkt. Med lek menar jag inte att vi tramsar utan att vi har mer brottning, MMA-handboll och liknande. Vill minnas att vi hade det förra året.
Men inte då. Här var det full träning i vanlig ordning. Vi fick pröva på lite nya sparkar som inte var helt enkla men jag började få känsla för dom i slutet av passet. Vi gjorde också fällningar som var grymt svåra! Att svepa undan båda benen på motståndaren är inte det enklaste man kan göra …
Sen efter passet fick jag äntligen motta mitt nya bälte! Eller rättare sagt: mitt nya märke på mitt gamla bälte. Orange plus är jag på nu. Det betyder att nästa gradering blir till grönt – dvs högre grad! Det är mitt första mål inom karaten! Hoppas jag klarar av det 2017.

ska%cc%88rmavbild-2016-12-21-kl-10-52-17

/ Samuel Varg

Om Samuel Varg

Magisk utbildning och underhållning i ett välklätt paket.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *