Karate – 11 oktober 2016

karatepngTortyr! Det var vad Senpai kallade det han utsatte mig för under gårdagens träning. Nu när jag sakteligen börjar närma mig högre grader måste grundställningarna sitta som stål i mitt rörelsemönster och då jag ännu inte har bemästrat dom är det hög tid att göra det. Så igår var det personlig tortyr (som uppskattades!) i form av långsamma kator och långsamma slag och sparkar. Det är nästan overkligt hur hårt det tär på musklerna att stå i en axelbred djup ställning under en längre tid. Så även om gårdagens träning inte var hård i form av motion eller slag mot kroppen så var den hård mot vadmuskler och höft genom att tvinga fram obekväma ställningar. Jag tycker verkligen om att mejslas fram under en guidande hand på detta sätt. Och jag hoppas verkligen jag anses duktig nog att gradera mig snart.

/ Samuel Varg

Om Samuel Varg

Magisk utbildning och underhållning i ett välklätt paket.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *