Karate – 23 augusti 2016

karateÄntligen tillbaka i dojon! Efter ett långt (för långt) sommaruppehåll är vi tillbaka på Karateakademin. Igår började vi med en uppvärmning i relativt lugnt tempo och gick sedan över till lite tyngre uppvärmning med brottning. Riktigt kul!
Sedan var det klassisk karateträning för hela penningen. Slag och sparkar i 1 timma. Det känns gött i fötterna idag kan jag lova. Det märks att styrkan gått ner något över sommaren då jag inte orkade göra så många armhävningar jag brukar göra … Men det borde inte ta mer än 2 veckor innan jag är tillbaka.
Sparkarna börjar sitta rätt högt. Det är jag nöjd med. Mitt mål är att komma upp 1 eller 2 decimeter till men det är svårt i min ålder av 33. :)

Senare idag kommer ytterligare ett blogginlägg i form av en bokrecension. Håll utkik!

/ Samuel Varg

Om Samuel Varg

Magisk utbildning och underhållning i ett välklätt paket.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *