Karate – 22 november 2016

karatepngDå jag haft ”för mycket” jobb senaste veckan har jag inte kunnat träna. Shower kolliderade med karatepass i dojon och jobbet får tyvärr gå före. The show must go on, som de säger.
Men nu är jag tillbaka igen och det var ett härligt pass igår! Mycket slag och sparkar. Mina ben är fortfarande väldigt stela och jag behöver bli bättre på den biten. Men slagen är relativt starka och välplacerade. Det var en ganska straight forward träning och inte mycket att skriva om. Det vi mest fokuserade på (utöver slag och sparkar) var vikten av att stå rätt när man levererar ett slag eller en spark. Om foten inte är rätt placerad går man miste om mycket energi. Det är summan av det vi fick lära oss på karateakademin igår.

/ Samuel Varg

Om Samuel Varg

Magisk utbildning och underhållning i ett välklätt paket.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *