Karate – 25 februari 2016

karatepngJag vet inte om det berodde på att Senpai var på ett extra bra humör eller om det var jag som var extra taggad men idag var det ett riktigt bra pass! Vi övade mycket sparkar vilket alltid är bra för mig. Vigare. Jag behöver bli vigare. Balansen behöver också bli bättre. Några konstiga muskler behöver också hittas och byggas. Sen blir det bra. Mina slag är ganska bra och konditionen är det inget fel på .. Men mina sparkar måste bli bättre. Så även om det känns kul att öva det man är bra på så var det riktigt bra idag. Riktigt bra.
Det har nu gått över två år sedan jag började med karaten och det märks i kroppen. Jag är mer vältränad, vigare och starkare än jag någonsin varit. Det känns bra att gå åt det hållet efter 30.

/ Samuel Varg

Om Samuel Varg

Magisk utbildning och underhållning i ett välklätt paket.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *