Karate (28 maj 2015) och Knattleikr. Skadad högerhand och mörbultad kropp.

karatepngDet blev en sen postning det här. Har varit extremt intensiva dagar så jag har inte haft ledigt sen jag kom hem från träningen innan nu.
Så. Torsdagens träning var ganska lugn. Det var mest kataövning även om uppvärmingen var ganska rejäl. Mot slutet av passet övade jag lite krosstekniker och lyckades få en spricka i en knoge så jag har gått med lindad hand i 3 dagar nu. Varför måste jag ge mig på sådana saker? Jaja .. Det är väl kanske kul att veta att man kan slå igenom 1 tum tjock planka antar jag?

Fredagen hade också ett träningspass med sig i bagaget då jag och några grabbar (samt en tjej) hade svensexa för en av mina bästa och äldsta vänner. En vikingatida bollsport vid namn knattleikr utövades av 6 deltagare långt ute i Göteborgs skärgård. Brutal sport är bara förnamnet. Är fortfarande mörbultad.

/ Samuel Varg

Om Samuel Varg

Magisk utbildning och underhållning i ett välklätt paket.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *