Karate – 8 & 10 oktober 2015

karatepngJag glömde helt bort att blogga om tisdagens träning. Den var så löjligt hård att jag det helt föll mig ur minnet. Det var ett mycket hårt pass med mycket slag och tunga övningar kombinerat med ett intensivt kumite-pass. Allt detta utsträckt på mer än de sedvanliga 90 minuterna.

Dagens (torsdagens) träning var mer teoretisk än vad det brukar vara. Men det var riktigt bra och vi övade mycket blockar. Sådant känns liksom i hela kroppen på ett gött sätt. Jag sträckte mig lite vid bakåtsparkarna men sådant får man ta.
Nu ser jag fram emot en helg med shower och (förhoppningsvis) lite ledig tid.

/ Samuel Varg

Om Samuel Varg

Magisk utbildning och underhållning i ett välklätt paket.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *