Karate är tålamod

karatepngEtt nytt år är här och vi har återtagit träningen i dojon. ”Karate är tålamod” förklarade Senpai för oss idag. ”Det tar tid att bli bra. Lång tid. Lyssna på din kropp och vänj den vid rörelserna.” Det var, lite kortfattat och förenklat, vad vi fick lära oss idag.
Det var ett ganska basic pass annars och det bestod mest av de grundläggande sparkarna och slagen. För om man ska bli bra måste man upprepa dessa. Gång på gång på gång.
Jag tror mig ha fått ett par gillande nickar från Senpai idag så det känns som jag är på rätt spår. Har jag riktigt mycket vilja och tid till att träna kanske jag kan nå ”högre” grad innan 2017 är slut.

/ Samuel Varg

Om Samuel Varg

Magisk utbildning och underhållning i ett välklätt paket.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *