Karate – ett andra försök att komma in i träningen efter förkylningen

Igår försökte jag igen. Jag har haft en så långvarig och envis förkylning med halsont att jag inte vet om jag varit med om något liknande under mina 33 år.
För snart ett par veckor sedan försökte jag mig på ett fullt pass i dojon vilket resulterade i två dagars sängliggande med hosta och snörvel.
Igår försökte jag igen. Och det verkar som om det går bra nu. Men jag tog ett enklare 1-timmarspass i stället för det sedvanliga 1,5-timmarspasset och jag skippar morgondagens pass (pga ett gig – inte för att jag inte orkar). Så jag hoppas att jag skall vara tillbaka på banan och köra ett hårt pass igen nästa vecka.
Den här förkylningen dödar mig annars.

/ Samuel Varg

Om Samuel Varg

Magisk utbildning och underhållning i ett välklätt paket.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *