Karate – grönt bälte!

De sista månaderna har jag legat i extra mycket med träningen (förutom då den kolliderat med magin) och äntligen har all sammanlagd träning gett resultat!

Jag är numera Kyo 6 – dvs jag har grönt bälte och kan börja vara hjälptränare på dojon. Jag är faktiskt väldigt stolt över detta. Jag började ju inte träna förrän jag passerat 30 och hade aldrig tränat någon motion, styrka eller annan sport i någon stor utsträckning innan. Från att ha varit ganska slapp, stel och småmullig kring magen har jag fått från att bara vara lite slapp, lagom stel och fått en plattare mage. : )
Skämt åsido. Jag kan numera sparka min egen höjd från marken, slå igenom brädor, har fått upp en bra kondition samt arbetat upp en riktigt bra styrka i bål och armar.
Och mer ska det bli. Jag stannar inte här. Nästa steg är blått bälte (med Grönt + som mellansteg) och därefter brunt och sist svart. Lär ta några år men jag ska dit!

/ Samuel Varg

Om Samuel Varg

Magisk utbildning och underhållning i ett välklätt paket.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *