Karate i magins högsäsong

karatepngNu är det högsäsong för min yrkeskår. Det är julbord, företagsfester och diverse tillställningar som vi artister underhåller på. Detta medför, eftersom det är 99% kvällsjobb, att träningen kolliderar med magin och jag har tyvärr missat att såväl träna som att uppdatera bloggen då jag väl kommit iväg till dojon.
Förre veckan försvann helt i magins töcken. Men veckan innan dess han jag inte bara med två vanliga träningspass utan också ett extra långt kataläger under lördagen. Så tre uteblivna bloggningar vart det förförra veckan. Och bloggar, eller instagrammar, man inte om träningen kunde man ju lika väl struntat i den, eller hur var det nu ..? ;) Nej träningen gör jag för min egen skull. Inte för likes eller kommentarer.
Hur som haver. Gårdagens träningen var ganska straight on. Vi hade träning inför den kommande graderingen och jag fick öva min kata. 27 rörelser och moment att memorera i kroppen. Inte helt enkelt men nu kan jag den relativt bra. Men långt ifrån perfekt. Perfektion är något man inte kan uppnå utan bara sträva efter. Det är vad hela vår stil inom karaten går ut på. Att sträva efter perfektion.

/ Samuel Varg

Om Samuel Varg

Magisk utbildning och underhållning i ett välklätt paket.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *