Karate – vecka 38

Intensiva pass i dojon den här veckan! I tisdags hörde jag dock bara ryktena då jag var hemma med en liten knodd med hög feber. ;)
Men på torsdagen var det ordentligt svettigt och jobbigt! Få (1?) vattenpauser och högt tempo då vi övade mycket grunder och kata. Grunderna tar mycket på orken då det är långa pass på tårna med utsträckta armar, ständigt redo att slå till.
Det känns rostigt ibland måste jag erkänna. Då jag var en bit över 30 då jag började utvecklas jag inte alls lika snabbt som många av kidsen. Men jag är inte där för att bli bäst. Jag är där för att bli bättre än mig själv – och det blir jag sakta men säkert.

/ Samuel Varg

Om Samuel Varg

Magisk utbildning och underhållning i ett välklätt paket.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *