Kataträning – 5 mars 2016

karatepngIdag var det kataträning. 2,5 timma i sträck under en ung Senpai’s (Du är grymt duktig trots din ganska ringa ålder Dennis!) guidande hand. Vår graderingskata synades i ända in sömmarna. Den nöttes och blöttes. Övades långsamt. Övades snabbt. Repetition och åter repetition för att nöta in katans alla mönster, tekniker och riktningar i muskelminnet. Känner mig väldigt nöjd med dagens pass då jag nu kan katan väldigt bra tack vara Senpai’s goda pedagogik och min egen envishet. Ser fram emot graderingen (när den nu kan tänkas bli).

Som ni märkt har det inte varit någon annan träning för mig den här veckan. Jag har opererat bort ett födelsemärke från nacken och kan inte göra någon hård träning på ytterligare några dagar så jag får se om det blir träning på tisdag. Men på torsdag kör vi iaf hårt igen!

/ Samuel Varg

Om Samuel Varg

Magisk utbildning och underhållning i ett välklätt paket.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *