Sommarträning med Pokémon GO!

karateSemestern tickar sakterligen på. Jag har nu varit en vända i England där jag upplevt massor av magi, teater, god öl och göteborgslikande väder. Under tiden jag var där så exploderade ett spel på nätet. Det handlar naturligtvis om eugmented reality-spelet Pokémon GO där man måste ge sig ut och promenera, springa, cykla osv för att kunna spela. I måndags laddade jag ned det till min telefon för att testa vad hypen var kring. Jag har aldrig varit något Pokémonfan. Jag har aldrig sett någon tecknad serie eller spelat något annat dataspel kring fenomenet. Så jag kan inte påstå att jag förväntade mig att bli direkt bunden av spelet. Men oj vad fel jag hade! Det var riktigt, riktigt roligt och jag har tagit två promenader såväl måndag som tisdag (och planerar min förmiddagstur i skrivande stund). Tisdagens pass var längst. Började dagen med att gå en dryg timma och tog sedan ytterligare en tjugominutersvända med ben och armvikter i powerwalktakt. Är rätt mör i benen idag …
Men nu ska jag inte skriva mer här utan ta mobilen i hand och gå ut för att jaga små monster!

pokémongo

/ Samuel Varg

Om Samuel Varg

Magisk utbildning och underhållning i ett välklätt paket.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *