Träning – vecka 40 till 44

Hej Träningsjournalen.
Förlåt att jag inte har uppdaterat dig de senaste veckorna. Jag har haft fullt upp och du har tyvärr nedprioriterats. Jag måste skärpa mig nästa termin. Den här är ju nästan över …

Hur som helst. De senaste veckorna har jag tränat ganska intensivt och dessutom varit på ett 3-timmars kataläger. Det har varit väldigt varierande övningar där den mest minnesvärda var torsdagens träning under höstlovet. Då hade vi krossövningar. Det är riktigt roligt att slå sönder plankor! (även om det gör ont i handen ibland).

Här kan ni se en video då jag slår två krossplankor i ett slag.

Den här veckan (45) missar jag tyvärr båda träningarna då det är helt fullbokat med shower.

Men nästa vecka är det lite mindre shower just på tisdagar och torsdagar så då blir det full träningen igen om ingen ny show dyker upp.

/ Samuel Varg

Om Samuel Varg

Magisk utbildning och underhållning i ett välklätt paket.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *